Professioneel en gespecialiseerd advies

Begrijpelijk en specialistisch advies geven vinden wij vanzelfsprekend. Ons lange termijn denken vertaalt zich in zeer lange vertrouwensrelaties met partners, distributeurs, gespecialiseerde firma's, tuincentra, doe-het-zelf ketens enz... Hierdoor kunnen deze experts gespecialiseerd advies geven en een uitstekende klantenservice aanbieden. U kan ons ook e-mailen met uw vragen. U vindt hiervoor een contactformulier onder "contact" op deze website.

Productwijzer – de slimme online gids

Met de productwijzer, kan u snel het geschikte Birchmeierproduct vinden.Met de productwijzer, kan u snel het geschikte Birchmeierproduct vinden.

Niet zeker hoe uw sproeier werkt? Of dat u de juiste sproeier hebt voor de toepassing? Gebruik onze productwijzer en de productvideo's om de juiste informatie te vinden: technische specificaties, gebruiksaanwijzingen, enz. Verdere details zijn beschikbaar op onze "handige tips" pagina.


De video sectie wordt doorlopend onderhouden om u steeds op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. Op verscheidene plaatsen in deze website kan u ons uw mening laten weten. U kan zelf ook foto's en video's doorsturen van onze producten in actie !